Nettsiden vil framover være funksjonell, men kommer ikke til å oppdateres!

Arrow up
Arrow down

Sundstredet båtforening

Sundstredet Båtforening ble stiftet 14. oktober 2004 med mål om å etablere og drifte båthavn langs bryggen utenfor Sundstredet Boligsameie. Sundstredet Boligsameie har rett til, blant sine styremedlemmer, å velge en person som også skal ha et fullverdig sete i styret i båtforeningen. 

Medlemskap i Sundstredet Båtforening kan kun søkes av eier eller langtidsleier av bolig i Sundstredet Boligsameie.

Medlem som vil overføre medlemskapet til ny eier av leiligheten eller melde seg ut av foreningen melder dette skriftlig for styret.


På grunn av at det området båtforening har tilgjengelig er svært utstatt for vind og bølger fra nord, er det nesten umulig å ha mindre båter liggende langs bryggen uten å ha lagt ut  bølgedempere. Tilgjengelighet for ombord og iland stigning vil også være meget vanskelig uten flytebrygger.


For å kunne legge ut flytebrygge/bølgedemper må båtforeningen ha dispensasjon fra gjeldende reguleringsplan og dette har vist seg meget vanskelig på grunn av skipstrafikken inn og ut av ’dokka’ ved Läntmannen/Mølla.


Det er etablert sesongplass for tre større båter langs brygga. Det er plass til flere, men disse plassene er tildelt på basisav at evt. skade på båt og/eller brygge er fullt og helt båteiers ansvar og risiko.


Styret i Sundstredet Båtforening er for tiden:
Gunnar J. Gjertsen telefon:    911 91 383  epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Steinar Markussen telefon: 908 56 966 epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Finn-Erik Eng  telefon:    908 15 187 epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Egil Brekstad  telefon:    970 14 960 epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.